Het juiste adres voor glas en schilderwerken

Voor zowel particulieren als instellingen en bouwbedrijven, verzorgt Fokkema-Glaswerken een groot scala aan activiteiten denk hierbij aan het leveren en of plaatsen van isolatieglas(HR++), Enkelglas, Veiligheidsglas, Spiegels en Glas in lood,maar ook schilderwerk is een onderdeel binnen ons bedrijf geworden.

De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheid van nu. Die zorgen er samen voor dat u bij Fokkema-Glaswerken zeker bent van goed vakwerk voor een goede prijs.

Als u hoge eisen stelt aan kwaliteit, alsmede garanties wenst voor de duurzaamheid van het geleverde werk, of dat nu Glaszetten of schilderwerk betreft, u bent bij Fokkema-Glaswerken aan het juiste adres. Voor zowel particulieren als bedrijven is het mogelijk om afspraken over periodiek onderhoud te maken.

Of het nu gaat om een enkel glas reparatie of een complete woning/grachtenpand,wij zorgen dat de gehele opdracht van begin tot eind in goede banen wordt verzorgd

Wij maken gebruik van professionele verwerkingsproducten, en ruime ervaring waardoor wij onze opdrachten vakkundig kunnen afwerken.
Een van onze leverancier is Cura-glass gevestigd in Utrecht/Lopik.
Zij leveren kwaliteitsproducten en kunnen op isolatieglas zelfs 10 jaar garantie geven.

Inmeetwerk en of deskundig advies is bij ons geheel vrijblijvend,
wij komen graag bij u langs,
Aan de hand hiervan wordt een scherpe offerte opgesteld.
Deze Glas/Schildersofferte wordt meestal binnen enkele dagen per mail naar u opgestuurd. vraag hier uw offerte online aan